Ťažné zariadenia Škoda Octavia sedan+kombi 4x4 1999-2005 (I)

Ťažné zariadenia pre Škoda Octavia I sedan a kombi 4x4 dodávame s pevným, alebo odnímateľným guľovým čapom. Pre zaistenie dlhej životnosti, predávame pre konkrétny typ automobilu, len kvalitné a najvhodnejšie ťažné zariadenia. Vyberáme typy s nadštandardnou povrchovou úpravou as minimálnou potrebou zásahu do karosérie vozidla. Pre vozidlá Škoda Octavia odporúčame ťažné zariadenia Westfalia.
Výhodou pre Vás je vysoká úžitková hodnota a záruka odolnosti proti korózii po dobu 5tich rokov. Ak si ťažné zariadenie budete montovať sami, alebo v servise, oceníte presnosť výrobku pre rýchlu montáž. Ušetríte tým tiež čas a peniaze za prácu mechanika. Nakupujeme priamo od výrobcov a vo veľkých sériách, preto Vám môžeme poskytnúť najlepšie ceny na trhu. Nízka cena u nás neznamená nízku kvalitu, menej materiálu, alebo úsporné služby. Porovnáte ak hmotnosť a konštrukciu ťažného zariadenia od nás s lacnou konkurenciou, presvedčíte sa sami.

Viac informáciíZabaliť
Cena a štítky
Max. zaťaženie (kg)
Zvislé zaťaženie (kg)
Typ čapu
0 produktov
Na vašom súkromí nám záleží

Tento internetový obchod ukladá súbory cookies, ktoré pomáhajú k jeho správnemu fungovaniu. Využívaním našich služieb s ich používaním súhlasíte.

Povoliť všetkoNepovoľovať cookies